piektdiena, 2019. gada 3. maijs

Dāvinājums Latvijas publiskajām bibliotēkām


Šogad pēc Latvijas uzņēmuma “Brain Games” iniciatīvas arī Līvānu novada Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa, kopā ar 114 Latvijas publiskajām bibliotēkām, kā dāvinājumu par aktīvu piedalīšanos lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”, saņēma jauno ģimenes galda spēli “Šurpu turpu”.
Bibliotēkās arvien lielāku vietu ieņem dažādas galda spēles, gan kā izklaide, kas vieno tajā iesaistītos spēlētājus, gan kā mācību procesa sastāvdaļa. Lasīšana un galda spēles ir nodarbes, kas viena otru papildina.
“Šurpu turpu” ir spēle par Latvijas apceļošanu. Vai zināji, ka Latvijā ir pazemes ezeri? Kuros mežos un purvos ir aizraujošākās pastaigu takas? Šajā spēlē tev būs iespēja ne tikai uzzināt par vairākām interesantām vietām Latvijā, bet tās arī savā veidā apceļot. Ceļošanai varēsi izmantot laivas, vilcienus un pat lidmašīnas, ja vien tev tam pietiks biļešu -  ja ne, nāksies čāpot kājām. Taču uzmanies no citiem ceļotājiem. Tie, visticamāk, liks šķēršļus, lai būtu pirmie, kuri apceļos Latviju!
Nāc uz bibliotēku un izmēģini savus spēkus Latvijas apceļošanas spēlē!

Vairāk informācijas par spēli: brain-games.lv

  Vairāk informācijas par dāvinājumu: lasamkoks.lv



                                                           Foto no bibliotēkas arhīva


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru