trešdiena, 2011. gada 16. februāris

Paskatīsimies filmiņu?

Anastasija ir pēdējā Krievijas cara Romanova meita, kuras ģimeni nogalina Rasputins. Ar virtuves puiša Dmitrija palīdzību Anastasija ar savu vecmāmiņu paspēj aizbēgt. Taču viņa pazūd no vecmāmiņas un nonāk bērnunamā. Stipro pārdzīvojumu dēļ Anastasija zaudē atmiņu. Desmit gadus vēlāk Anja (Anastasija) pamet bērnu namu un dodas uz Sankt-Pēterburgu. Tur viņa satiek Dmitriju un viņa draugu Vladimiru. Lai iegūtu solīto atalgojumu, Dmitrijs ar Vladimiru meklē pazudušo Anastasiju, vai vismaz kādu meiteni, kuru varētu uzdot par viņu.
...Satiekot Anju viņi nolemj pierunāt meiteni, lai tā izliekas par Anastasiju. Visi trīs dodas uz Parīzi. Rasputins, kas jau sen ir miris, cenšas nogalināt Anju. Galu galā visu šo notikumu gaitā Dmitrijs un Anja iemīlas viens otrā.


Princis Ivans tieks nolaupīts, un Bartokam nākas atklāt sevī īsto varoni un glābt jauno Romanovu, pat ja tas nozīmē sadursmi ar ļauno raganu Babujagu! Dzirkstošas animācijas pārpilna ar piecām pavisam jaunām filmu ANASTASIJA un REGTAIMS komponistu Linas Eirenas un Stīvena Flaertija dziesmām, LIELISKAIS BARTOKS ir jautrīas pilns piedzīvojums, kas patiks visai ģimenei!

Bobs Parrs un viņa sieva Helēna bija vieni no pasaules dižākajiem noziedzības apkarotājiem, kuri ik dienu glāba dzīvības un cīnījās ar ļaunumu. Ir pagājuši 15 gadi, un viņiem ir nācies kļūt par ierindas pilsoņiem un pārcelties uz nomali, kur viņi dzīvo "normālu" cilvēku dzīves, audzinot 3 bērnus - Violetu, Dešu un Džekdžeku. Tomēr Bobam niez nagi atgriezties varoņa statusā, un šāda iespēja rodas, kad viņu nosūta uz noslēpumainu salu kādā slepenā uzdevumā. Drīz viņš atklāj, ka visai superģimenei būs jāapvieno pūles, lai glābtu pasauli no pilnīgas iznīcināšanas.
Sestdien, 19. februāŗī, pl. 11.00 būs iespēja noskatīties vienu no šīm filmiņām! 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru